onsdag den 14. april 2010

Tryl din blog om til en bog - lidt mere

Mange har lyst til at udgive deres egne bøger - eller blog som bog med publicering til større masser som mål. Aldrig har mulighederne været så mange. I sidste indlæg skrev jeg om blurb.com

Herunder remser jeg kritikløst nogle af de danske muligheder op:

Udgivelserne sker for egen regning og ansvar for indhold.
Med bearbejdelse og godkendelse tager det omkring en måned, inden man har de færdige bøger i det antal, man har bestilt.
Priserne kender jeg ikke rigtigt noget til.

Det jeg har læst mig til er, at lagerplads er et problem for dem, som har forsøgt sig med egen udgivelse. Hvor gør man lige af 1000 bøger eller hvor mange, man nu har fået trykt?

Hvis nogen af jer læsere har forsøgt jer med at udgive egne bøger eller blog som bøger, så skriv endelig retur.

2 kommentarer:

  1. Jeg har netop fået lavet en bog med min blog fra sharedbook.com. Men det er kun et enkelt eksemplar (til ca. 300 kr.), så det var bare for sjov. Min mor har ikke internet og var lidt nysgerrig efter at se, hvad det var, jeg skrev, så jeg fik fremstillet en bog til hende. Den havde hun vist meget glæde af og brugte den nærmest som godnat-læsning... ;-)

    Bogen er ikke opsat pænt og nydeligt, for teksten er bare hældt ind via et computerprogram. Men man kan inden købet se, hvordan bogen kommer til at se ud, og man kan vælge forskellige omslag m.m.

    Jeg har tidligere udgivet "rigtige" bøger - altså bøger til salg i boghandlere (og nu også på nettet selvfølgelig). Lagerpladsen er ét problem - salget af bøgerne er et andet. Vi valgte dbk.dk, der står for distribution og lager, men selve salgsarbejdet skal man selv sørge for.

    SvarSlet
  2. Hej Mia
    Tak for dine input og links til sharedbook og dbk. God ide med bare et enkelt eksemplar som gave.
    Mia

    SvarSlet