tirsdag den 17. november 2009

Krea-blogs

Nu vi er ved Julia Lahma (se forrige indlæg), så har hun i Femina (fra den 12. nov. 2009) skrevet en artikel om kreativitet, skaberglæde og blogverdenen.

I blogverdenen dyrker mange danske kvinder - flere og flere? - deres interesse for håndarbejde i et virtuelt fællesskab, hvor de lægger resultaterne af deres håndarbejde ud på nettet, så andre kan se, beundre, kommentere og lade sig inspirere. Det drejer sig om kreative fællesskaber, hvor ideer deles - det drejer sig om krea-bloggere.

KREA-BLOGGERE (listen er kopieret fra ovenstående link)

www.hverdagsjunkie.blogspot.com
– Trine Kok deler sine tanker, følelser og erfaringer med alle os andre, men også sine kreative projekter inklusive lette vejledninger.

www.karlssonskludeskab.blogspot.com
– kvinden bag er Lis Rylander Karlsson, som driver en webshop med sine egne produkter. Lis bliver kaldt for Liberty-Lis i blogverdenen pga. hendes forkærlighed for de smukke engelske prints, der lige nu er så hotte i modebilledet.

www.aalerusen.blogspot.com
drives af Julia Zahle, som er blevet stukket af en gal strikkepind. Sitet er spækket med skønne kreationer, men også med masser af tips, ideer og vejledninger til, hvordan du selv kommer videre.

www.rappedikke.blogspot.com
bestyres af Christina Skarø, der viser alle sine smukke kreationer frem. Christina gør det hele – både syr, strikker, applikerer – you name it!

www.julieskreahule.blogspot.com
– her viser Julie alle sine fine og inspirerende projekter. Julie er på ingen måde nærig med at dele ud af sin viden, tips og ideer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar